Menu Close

Som IVF

Institut Valencià de Finances

L’Institut Valencià de Finances es converteix en un banc públic de foment empresarial que canalitzarà l’oferta pública de finançament de distints organismes (BEIICO  i el mateix IVF) cap a projectes d’inversió estratègics per a l’economia valenciana.

Hem reforçat les iniciatives per a modernitzar el sector turístic, donem suport al sector agroalimentari, facilitem el creixement i la internacionalització de projectes empresarials, i afavorim l’emprenedoria innovadora dels joves valencians.

L’IVF serà un banc públic amb un marcat caràcter social. Hem dotat línies de finançament per a cooperatives i entitats de naturalesa social, i implementat una línia per a autònoms i microempreses.

Apostem per la utilització del crèdit com a ferramenta per al desenvolupament de la política econòmica i social del Consell. L’IVF desenvoluparà acords de col·laboració amb les distintes conselleries de cara a fixar els criteris per a triar els préstecs i les garanties a constituir a favor de tercers.

Assumint un paper transversal, l’IVF comptarà amb un ampli ventall de línies de crèdit de naturalesa sectorial.

Informació corporativa IVF

Descobreix quina és la teua línia de finançament

La nostra seu

El Palau de los Boïl d´Arenós va pertànyer en origen a la família Boïl i Vives de Cañamás, barons de Bétera, com demostra l’escut d’armes de la porta. Al llarg de la seua història ha experimentat nombroses reformes. La primera reforma significativa, en el segle XVIII, va alçar la façana i va estructurar l’immoble en les tradicionals quatre altures. Altres posteriors van introduir modificacions en la seua estructura i van transformar la façana principal per a homogeneïtzar-la. En 1854 va passar a ser propietat de Vicente Dasí i Lluesma, marqués de Dos Aigües. En 1976 la Comissió del Patrimoni Artístic de València va impedir la seua demolició, declarant-se a l’any següent monument artístic. Després de la seua rehabilitació en 1980 i la signatura d’un acord de cessió, l’immoble va passar a albergar la Borsa de València, entitat que es va traslladar al setembre de 2021 quan la Generalitat recupera novament aquest edifici per a convertir-lo en la nova seu de l’Institut Valencià de Finances