Menu Close

Som IVF

Institut Valencià de Finances

L’Institut Valencià de Finances és un banc promocional de titularitat pública, que actua de forma complementària al sistema bancari tradicional per injectar liquiditat al teixit productiu de la Comunitat Valenciana, atorgant finançament a projectes considerats estratègics per a l’economia valenciana.

Per això, l’IVF compta amb una variada cartera de productes financers en la qual persones autònomes, petites i mitjanes empreses i grans empreses de la Comunitat Valenciana poden trobar un producte financer que cobrisca les necessitats específiques de finançament.

Som el principal instrument de crèdit públic del govern valencià i la nostra missió és donar resposta, des del punt de vista financer, a les polítiques de promoció econòmica del Consell i desenvolupar a cada moment els instruments financers necessaris a les diferents conjuntures economies travessades, actuant com instrument anticíclic i prestant especial atenció a l’atracció i execució de fons europeus, i el finançament de projectes diferencials i estratègics per a la Comunitat Valenciana.

A més, cal destacar el paper de l’IVF com a instrument tractor d’inversions desenvolupades a la Comunitat, mitjançant la seva participació en Fons de Capital Risc, cosa que afavoreix el creixement d’inversions en empreses valencianes atraient capital local i forà a aquest tipus de finançament alternatiu bancària.

Informació corporativa IVF

Descobreix quina és la teua línia de finançament

La nostra seu

El Palau de los Boïl d´Arenós va pertànyer en origen a la família Boïl i Vives de Cañamás, barons de Bétera, com demostra l’escut d’armes de la porta. Al llarg de la seua història ha experimentat nombroses reformes. La primera reforma significativa, en el segle XVIII, va alçar la façana i va estructurar l’immoble en les tradicionals quatre altures. Altres posteriors van introduir modificacions en la seua estructura i van transformar la façana principal per a homogeneïtzar-la. En 1854 va passar a ser propietat de Vicente Dasí i Lluesma, marqués de Dos Aigües. En 1976 la Comissió del Patrimoni Artístic de València va impedir la seua demolició, declarant-se a l’any següent monument artístic. Després de la seua rehabilitació en 1980 i la signatura d’un acord de cessió, l’immoble va passar a albergar la Borsa de València, entitat que es va traslladar al setembre de 2021 quan la Generalitat recupera novament aquest edifici per a convertir-lo en la nova seu de l’Institut Valencià de Finances